Ring oss

Camilla Reimer: 0738 268 593

Adress

Hagens Stationsväg 19
42671 Västra Frölunda

camillareimer@me.com

Vi bor i ett stort gammalt hus i utkanten av Göteborg, och vi går med våra hunder langs älven, vid havet i Fiskebäck och i lite olika skogar. En liten flock gula labradorer på Tippen i Fiskebäck är sannolikt oss.

Om kennel Gröna Hund i göteborg

Vi är en djurälskande familj som inte har haft hund speciellt länge, Götahund Bibbi Bardot kom till oss i december 2010. Året efter köpte vi Malla.
I april 2014 fick Bibbis mor en kull valpar hemma hos oss,
far var samme hane som tre år tidigare, kullen är altså Bibbis helsyskon.
Namnet Gröna hund kändes självklart eftersom början till allt var Göta Hund, valparna växer upp i vår gröna trädgård bakom ett grönmålat pinnstaket, och vi är gröna inom hundavel. Som en fortsatt blinkning till Hasse och Tage fick valparna Lindemann -liknande namn.
Vi gör dette för att vi tycker det är roligt, och i de kullar som planerats har tanken alltid varit att behålla en valp själva eller hos släkt och vänner.  Målet är en frisk, glad och trygg hund som stämmer med labradorens rasstandard, - se mer om det under egen flik.
Jag har samlat lite andra nyttiga länkar och information jag tycker är viktig här. Hoppas du också tycker det är värt att läsa.